Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Wales

Nekretnina na prodaju u Walesu

Ako tražite nekretninu za prodaju u Walesu morate znati da su cijene u Walesu stalno porasle posljednjih godina, čak i ako su sporiji od cijena u Engleskoj, s Južnim Walesom, gdje je Cardiff najbolji u Sjevernom Walesu.

Općenito, cijene u Walesu relativno su stabilne zahvaljujući uočljivoj dobroj vrijednosti u usporedbi s jugoistočnom Engleskom i područjima oko Londona.

Nekretnine za prodaju u Walesu i prije svega stambeno tržište u Sjevernom Walesu tradicionalno su potaknute kupcima iz West Midlandsa u Engleskoj, ali u novije vrijeme agenti su primijetili priljev kupaca sa engleskog na jugu, kao i ljudi koji su imali završili na posao i odlučili promijeniti život.

Wales ne obično privlači bogate strane kupce koji se vide u drugim dijelovima Velike Britanije, iako postoje u Cardiffu i obalnim područjima, strani kupci uglavnom su europski, prvenstveno nizozemski i njemački.

U posljednjih 18 mjeseci sve veći broj američkih kupaca u Sjevernom Walesu zainteresiran za prodaju nekretnina u Walesu, osobito tražeći imovine na obali, oko Abersoch, Anglesey i Beaumaris, kao i kuće s pogledom na planinu i ocean.

Wales i dalje je popularan kod britanskih kupaca koji žele odmor ili koji žele kupiti nekretninu za prodaju u Walesu nakon završetka radnog vijeka.

  •  
    Odlazak u Wales: sve informacije koje trebate znati!

    Jedan od četiri člana Ujedinjenog Kraljevstva s vrlo jakim identitetom, Wales se smatra modernom keltskom nacijom. U godinama industrijske revolucije, prisutnost vrlo bogatih mina na tom području omogućila je transformaciju ove zemlje od tipične poljoprivredne do industrijske. Danas ova nacija živi ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 13584

Prodaja Vila, Wales, Carmarthenshire, Carmarthen, Carmarthen

2,635,850.00HRK
Prodaja
Vila

300 m²
Luksuzna vila,
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB